Voetbalshirts Kopen Niet gecategoriseerd Portugal vecht terug om Tsjechië te verslaan op het EK van 2024

Portugal vecht terug om Tsjechië te verslaan op het EK van 2024

Portugal vecht terug om Tsjechië te verslaan op het EK van 2024 post thumbnail image

Portugal herstelde zich van hun eerste nederlaag op het EK 2024 met een comeback-overwinning op Tsjechië. De overwinning verbeterde het record van Portugal in de eerste groepsfasewedstrijden van de Europa Cup sinds de introductie van het groepsfaseformaat in 1980 tot 4 overwinningen, 2 verliespartijen en 3 gelijke spelen. De kampioenen van 2016 worden nu gezien als kanshebbers en niet als donkere paarden of underdogs,goedkope voetbalshirts stond voor een uitdagende 90 minuten.

De Portugese Pepe bereikte een opmerkelijke mijlpaal toen hij met 41 jaar en 113 dagen de oudste speler werd die op de Europese kampioenschappen verscheen, waarmee hij de Hongaarse Gabor Kiraly overtrof, die 40 jaar en 0 jaar oud was. Bovendien hebben Pepe en Cristiano Ronaldo momenteel het record voor de oudste veldspelers in de geschiedenis van de competitie, namelijk 39 jaar en 134 dagen oud. Ronaldo, die de afgelopen anderhalf jaar in Saoedi-Arabië speelde, heeft veel aandacht getrokken, maar hij miste in de eerste helft een belangrijke kans om zijn team op voorsprong te zetten.

Het Tsjechische team (nu officieel bekend als Tsjechië) had moeite om een ​​aanvallende dreiging te creëren en had pas in de 62e minuut hun eerste schot op doel. Lucas Provod greep echter zijn eerste kans en na een pass van Vladimir Coufal ontving Coufal de bal aan de rechterkant van het strafschopgebied en vuurde een perfect geplaatst schot af op een curvebal. Beide teams werden toegejuicht door fans op de tribunes.

Portugal had moeite om zijn stempel te drukken in de aanval, EK 2024 Portugal shirt maar de Tsjechische Robin Hranak scoorde onbedoeld een eigen doelpunt om de stand zeven minuten na het Tsjechische doelpunt gelijk te maken. Het drama zette zich tot laat in de wedstrijd voort. In de 87e minuut leek Portugal de leiding te hebben genomen. Vitinha gaf een voorzet door aan Ronaldo, die de bal richting doel kopte, maar de bal raakte de paal en stuiterde terug in de wedstrijd.

Vitinha, die werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd, uitte zijn opluchting en vastberadenheid toen hij terugkeek op de wedstrijd: “Gelukkig maakten we de score gelijk en tot het einde geloofden we dat we de wedstrijd konden omdraaien. Fans buiten het stadion stonden in de rij om te kopen.” de nieuwste truien en vier de zuurverdiende overwinning van jouw team. De volharding van Portugal heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen, wat hun vermogen aantoont om onder druk terug te vechten en hun status als serieuze kanshebbers in dit toernooi te versterken.

Laat een reactie achter

Related Post