Voetbalshirts Kopen Niet gecategoriseerd Barcelona vs AC Milan, Voorseizoen: Eindstand 2-2

Barcelona vs AC Milan, Voorseizoen: Eindstand 2-2

Barcelona vs AC Milan, Voorseizoen: Eindstand 2-2 post thumbnail image

Goedkoop Barcelona Voetbalshirts’s laatste stop in hun voorseizoen tour door de Verenigde Staten eindigde met een zeer vermakelijke 2-2 gelijkspel tegen AC Milan in de vriendschappelijke wedstrijd van dinsdag in Baltimore, ondanks een 4-3 nederlaag op strafschoppen die een einde maakte aan de ongeslagen reeks van de Blaugrana in de voorseizoen. Maar veel belangrijker dan het resultaat, Hansi Flick’s team speelde wederom een ​​uitstekende wedstrijd met en zonder de bal, ondanks een paar defensieve inzinkingen, maar was over het algemeen het betere team en bleef zeer goede tekenen vertonen onder hun nieuwe manager.

EERSTE HELFT

Barça begon sterk aan de wedstrijd, domineerde de eerste 10 minuten en creëerde op alle mogelijke manieren gevaar: door lange reeksen balbezit beginnend achterin, met snelle tegenaanvallen na het terugwinnen van de bal door hun druk, en zelfs met lange ballen achter de hoge lijn van Milan.

Hansi Flicks team stond op het punt om de leiding te nemen, maar twee defensieve inzinkingen in een tijdsbestek van vijf minuten zorgden ervoor dat ze met een achterstand van twee doelpunten achterbleven: Christian Pulisic maakte twee runs achter de verdediging zonder enige weerstand en assisteerde Luka Jovic voor het eerste doelpunt voordat hij zelf scoorde om Milan na 15 minuten een voorsprong van twee doelpunten te geven.

Barça leek niet al te veel last te hebben van de plotselinge wending in de gebeurtenissen en bleef hun spel spelen, met Ilkay Gündogan die de ene na de andere prachtige pass gaf en Marc Casadó die constant ruimte vond op het middenveld om de bal te ontvangen en de linies te verbinden. Raphinha en Pau Víctor waren altijd actief op de vleugels en Álex Valle was een constante bedreiging vanaf de rechtsbackpositie.

Barça’s uitstekende werk in en uit balbezit leverde hen uiteindelijk een doelpunt op, aangezien een slechte uitverdediging door de Milanese verdediging een snelle tegenaanval opleverde en Raphinha Robert Lewandowski vond aan de rand van het strafschopgebied, en de Pool plaatste de bal in de benedenhoek met een prachtig schot om Barça terug in de wedstrijd te brengen.

De Catalanen bleven er steeds gevaarlijker uitzien en kregen verschillende kansen om gelijk te maken die ofwel werden gemist, op het laatste moment werden weggewerkt door de Milanese verdediging of verspild door slechte besluitvorming. Pau Víctor maakte vlak voor rust bijna gelijk, maar de jonge spits stond buitenspel en werd een vierde doelpunt in de voorbereiding ontzegd.

Het rustsignaal kwam om een ​​einde te maken aan een erg leuke eerste helft, met Barça achter maar nog steeds veel positieve signalen. Zouden ze de comeback in de tweede helft kunnen voltooien om de tour ongeslagen af ​​te sluiten?

TWEEDE HELFT

Hansi Flick voerde drie wijzigingen door aan het begin van de laatste periode, waaronder het debuut van Jules Kounde op rechtsback in de voorbereiding. Flick experimenteerde ook met Raphinha als nummer 10 achter Lewandowski en herenigde de zeer productieve dubbele spil van Casadó en Marc Bernal.

Barça begon opnieuw sterk aan de helft, met nog schonere en preciezere passes door de linies en meer steun van beide backs om aanvallen gaande te houden in vergelijking met de eerste helft. Hun druk was ook op punt, waardoor de opbouw van Milan werd onderdrukt totdat ze gedwongen werden de bal terug te geven.

Raphinha leek comfortabel in een centrale rol en hij had een belangrijke rol te spelen in Barça’s gelijkmaker: na een prachtige pass van Marc Bernal om hem door het midden te vinden, speelde de Braziliaan hem door naar Pau Víctor, die Lewandowski de gemakkelijkste tik-ins gaf om het allemaal gelijk te maken in Baltimore.

Dat was precies op het uur, kort voordat Flick nog een paar wijzigingen doorvoerde met Iñaki Peña die Marc-André ter Stegen in het doel verving en Iñigo Martínez die Clément Lenglet verving. Milan voerde ook hun eigen veranderingen door en de wedstrijd was klaar voor een leuk einde in het laatste half uur.

Toen we richting het einde van de wedstrijd gingen, AC Milan Voetbalshirts Kopen werden de spelers van Barça zichtbaar moe van het meedogenloze rennen dat ze de hele nacht hadden gedaan en de aanvallers begonnen domme fouten te maken met de bal die veelbelovende aanvallen de das omdeden.

Flick stuurde Vitor Roque, Mika Faye en Guille Fernández in de laatste 10 minuten en Barça maakte de wedstrijd af met een heel jong team. Ze bleven kalm aan de bal en probeerden kansen te creëren en waren meedogenloos met hun druk om de bal terug te winnen, maar konden geen laatste kans creëren en het laatste fluitsignaal klonk om de wedstrijd gelijk te spelen.

Er was nog steeds een kans om het te winnen via strafschoppen, maar Milan won de shootout met 4-3 na 12 gecombineerde pogingen die eindigden met een misser van Faye. Het eerste “verlies” van de voorseizoen op strafschoppen betekent absoluut niets, en de prestatie was opnieuw bemoedigend en indrukwekkend voor een team dat nog in zo’n vroeg stadium van hun ontwikkeling zit onder een nieuwe coach en zoveel belangrijke starters mist.

Barça speelde erg goed in alle drie hun voorseizoen wedstrijden in Amerika, verloor er geen enkele in 90 minuten, verschillende jonge spelers kregen hun kans om te schitteren en een plek in het eerste team te verdienen, en Flick heeft bewezen dat zijn systeem absoluut kan werken bij Barça.